MENÜ






Golden 20’s

12.7.13

Vissza a 20-as évekbedebreceni_nyiregyhazi_eskuvo_feher_menyasszonyi_csokor_brossalmenyasszonyi_csokor_feher_angol_tearozsa_euphorbia_debreceni_eskuvonagy_gatsby_feher_asztaldisz_debreceni_nyiregyhazi_eskuvoangol_david_austin_tearozsa_feher_eskuvoi_viragok_kristaly_poharbanart_deco_eskuvoi_dekoracio_menukartya_koszonoajandek_szalvetagyurutaska_retikul_menyasszonyi_csokor_brossal_orchideakbol-rozsabolart_deco_kristaly_gyongysor_cukortarto_eskuvoi_dekoraciodebreceni_eskuvo_feher_orchidea_asztaldiszek_aprosagok_nyiregyhazi_eskuvoart_deco_debreceni_eskuvo_asztaldisz_feher_marabutoll_orchidea_dekoraciofeher_orchidea_menyasszonyi_csokor_debreceni_eskuvo_ nyiregyhazi_eskuvoeskuvoi_viragok_debreceni_etterem_eskuvohelyszin_kristaly_art_decoeskuvoi_elokeszuletek_smink_tukor_ekszer_ruzs_ajandekdebreceni_nyiregyhazi_eskuvo_asztaldisz_kristaly_feher_rozsa

A menyasszonyi csokrok és az asztaldíszek virágai: angol tearózsák, liliom, phalaenopsis orchidea, dendrobium orchidea, euphorbia.
Kiegészítőként marabu tollat, gyöngyöket, kristály vázákat, poharakat használtunk. Összességében a kor fiatalos, merész stílusát jelenítettük meg, amihez hozzátartozott a luxus, az elegancia, ám a fűszer, az art deco korában is -mint mindíg- a szerelem.

Virág, dekoráció: FloraLily Studio
Fotók: Bell Studio
Ötlet, szervezés: Szelence Esküvőszervező Iroda
Torták: Lengyel József
Ceremóniamester: Tom Taylor
Smink: Szabó-Tóth Hanga
Grafika: Szentgyörgyi Tünde
Helyszín: No. 1 Bisztro- Debrecen
Divattervező: Németi-Balogh Zsófia

 

 

 

Leave a Reply

Go To Top