MENÜ


Kérdések

05.27.13

Az esküvő előtt  mennyi idővel  kell foglalni  a FloraLily Stúdiónál?

Minél hamarabb, annál jobb! Érdemes időben foglalni, mert így az  esküvő időpontja biztosítva van és így mi is jobban tudjuk ütemezni a munkáinkat.  Mint minden jó esküvői szolgáltatónál,  így nálunk  is gyakori dolog,  hogy hamar betelik a naptárunk, ám az osztályon felüli minőség  megtartása miatt, csak korlátozott mennyiségű munkát vállalhatunk el  hétvégenként. Javasoljuk, hogy egyeztess velünk egy időpontot, hogy  lehetőségeinkről érdeklődhess és előzetes árajánlatot kérhess! Fontos, hogy a foglalást a lehető leghamarabb szerződéskötéssel erősítsük meg.

Mit hozz magaddal a találkozóra?

Hozz magaddal mindent, ami kapcsolódik az esküvő stílusához!  Ruha képek, anyag színminták, meghívók, ékszerek, kiegészítők, inspiráló fotók, esetleg magazinok, mi mindent szeretnénk látni! Minden apró részlet számít, hogy ne  csalódj a különleges napon, ezzel a mi munkánkat megkönnyíted, az esküvő napján pedig minden tökéletes lesz!

Fontos pontosan tudni, hogy mit szeretnél, már a  találkozó előtt?

Néhány menyasszonynak nagyon határozott elképzelése, terve van  az esküvőjével  kapcsolatosan – ez nagyszerű. Ne aggódj akkor sem, ha Te még nem tartasz itt, mi készek vagyunk rá, hogy segítsünk. Melletted állunk és végigvezetünk ezen  “labirintusonn”, amivel az esküvő dizájnjának megtervezése és kivitelezése jár. Nézz be hozzánk, itt a portfóliónk a munkáinkról, sok-sok kép és kellék amivel inspirálhatunk Téged!

Ki és hogyan juttatja el az esküvő virágait és dekorációját az esküvőtökre ?

A FloraLily személyesen szállít minden virágkompozíciót és dekorációs elemet az esküvő helyszínére, a fotózás színterére. A dekoráció bontásának és elszállításának nyűgeit szintén leveszi vállaidról a FloraLily. Speciális tárolókban juttatjuk el a megfelelő  módon kezelt menyasszonyi csokrokat, virágkompozíciókat . A tárolókat kifejezetten virágok szállítására fejlesztettük ki, a mi útmutatóink alapján tartóssá és könnyen kezelhetővé válik az összes virágcsokor és virágdísz. Nektek csak élvezni kell az esküvőtök és az esküvői fotózás minden percét!

Kínálunk -e  esküvői csokor és esküvői dekorációs csomagokat?

Nem, a FloraLily nem kínál csomagokat, ez korlátozná a lehetőségeket. Mi előtérbe helyezzük az egyedi igényeket, így biztosak lehettek benne, hogy pontosan azt kapjátok amit szeretnétek,  nem többet és nem kevesebbet. Mivel minden Ember, minden esküvő egyedi, így az esküvői design is legyen olyan eredeti, hogy megfeleljen a Ti igényeiteknek.

Hogyan erősítheted meg foglalási szándékod a FloraLily Stúdió-nál?

Ha úgy gondoljátok, hogy készen álltok a nagy napon kimondani az Igent,  ha a portfóliónk elnyerte a tetszéseteket, javasoljuk, hogy vegyétek fel a kapcsolatot velünk! Beszéljünk meg egy időpontot, amikor felkerestek minket,  összefuthatunk az irodánkban, vagy egy kávézóban, -a hét mind a hét napján konzultálhatunk így! Ha nem tudunk  személyesen találkozni, elkezdhetjük a folyamatot e-mailben, telefonon, vagy skype-on, vagy hívhattok minket ingyenesen az Arany Oldalak segítségével! Egyeztetés után tételes árajánlatot készítünk, szerződéskötés után az esküvő napjáig kapcsolatban maradunk. Bátran kereshettek minket, ha változtatnátok valamin, vagy kérdéseitek merülnének fel!

Az ország mely területein végez szolgáltatást a FloraLily Stúdió?

Bárhol, ahol szeretnétek!